Pred vymazaním
- Zruš predplatné. Vymazanie účtu nezruší Pro predplatné v App Store, Google Play ani Paddle. Pozri Ako zruším predplatné Knowunity Pro?
- Ulož všetko, čo potrebuješ. Tvoj nahraný obsah, priečinky, reťaz a pokrok budú odstránené a nie je možné ich obnoviť.
- Ak si chceš len oddýchnuť, môžeš sa jednoducho odhlásiť.
Vymazanie účtu v aplikácii
- Otvor svoj profil a ťukni na ikonu ozubeného kolieska, čím otvoríš Nastavenia.
- Ťukni na Účet a súkromie, potom na Účet a bezpečnosť.
- Posuň sa na Nebezpečná zóna a ťukni na Vymazať účet.
- Vyber dôvod a potvrď cez Vymazať môj účet.
Čo sa stane potom
- Tvoj profil a nahraný obsah zmiznú okamžite.
- Zostatok údajov bude úplne anonymizovaný približne do siedmich dní.
- Po dokončení vymazania si môžeš znova zaregistrovať s rovnakou e-mailovou adresou, čo zvyčajne trvá asi sedem dní.
Vymazanie nie je možné vrátiť späť, ani počas tých siedmich dní.
Nemôžem sa prihlásiť, aby som vymazal účet
Najprv obnov prístup, pozri Nemôžem sa prihlásiť do svojho účtu. Ak to nie je možné, kontaktuj podporu z e-mailovej adresy priradenej k účtu, aby sme overili, že je to tvoj účet.
Rodič, ktorý maže účet dieťaťa
Prihlás sa do účtu dieťaťa a postupuj podľa krokov vyššie. Ak nepoznáš prihlasovacie údaje, kontaktuj podporu z e-mailovej adresy zaregistrovanej na účte.
Nenašiel si, čo si hľadal? Náš tím podpory ti rád pomôže.Kontaktovať podporu

