Prečo sa nastavenie znova zobrazí po otvorení aplikácie?

Niektoré nové účty po opätovnom otvorení aplikácie obnovia nedokončené nastavenie. Pokračuj v krokoch alebo klepni na Exit, ak sa zobrazí. Nemusíš vytvárať nový účet.

Aktualizované 23. októbra 2026

Niektoré nové účty sa po zatvorení a opätovnom otvorení aplikácie vrátia na nedokončený krok nastavenia. Toto sa testuje. Iné účty pokračujú priamo do aplikácie bez obnovenia týchto krokov. Do testu sa nemôžeš prihlásiť ani odhlásiť a podpora ho nemôže zapnúť.

Pokračovanie v nastavení

Postupuj podľa zobrazeného kroku a dokončи nastavenie svojho účtu. Na pokračovanie nemusíš vytvárať ďalší účet.

Ak sa zobrazí tlačidlo Exit, klepnutím naň opustíš obnovené nastavenie a vstúpiš do aplikácie. Toto tlačidlo slúži na opustenie nastavenia, nie na vymazanie účtu.

Zobrazuje sa mi prihlasovacia obrazovka

Prihlás sa rovnakou metódou, ktorú si použil(-a) pri vytváraní účtu. Nezakladaj druhý účet na obnovenie svojho študijného materiálu. Pozri Nemôžem sa prihlásiť do svojho účtu.

Nastavenie sa stále zasekáva

Aktualizuj Knowunity a skontroluj svoje pripojenie. Ak ťa ten istý krok stále blokuje v pokračovaní, použi formulár podpory v časti Technický problém. Prilož snímku obrazovky a uveď, či si aplikáciu zatvoril(-a) pred tým, ako sa krok znova zobrazil.

Nenašiel si, čo si hľadal? Náš tím podpory ti rád pomôže.Kontaktovať podporu