Ak si si kúpil/a Knowunity Pro, ale aplikácia stále zobrazuje bezplatný plán, jeden z týchto krokov to takmer vždy vyrieši.
1. Reštartuj aplikáciu
Knowunity úplne zatvor, počkaj niekoľko sekúnd a znova otvor.
2. Skontroluj, či si prihlásený/á na správnom účte
Pro patrí k účtu Knowunity, ktorý bol prihlásený v čase nákupu. Otvor svoj profil a skontroluj používateľské meno. Ak máš viac ako jeden účet, odhláš sa a prihlás sa s účtom, ktorý si použil/a pri platbe.
3. Obnov predplatné
- Otvor svoj profil a klepni na ikonu ozubeného kolieska, čím otvoríš Nastavenia.
- V časti Predplatné klepni na Obnoviť predplatné.
- Počkaj na potvrdenie.
Týmto požiadaš App Store alebo Google Play, aby prepojil tvoj nákup s tvojím aktuálnym účtom.
Ak si nakupoval/a na webovej stránke
Uistite sa, že si v aplikácii prihlásený/á s rovnakou e-mailovou adresou, ktorú si použil/a pri platbe. Pro kúpený na webovej stránke sa aktivuje na danom účte.
Stále nefunguje?
Ak vidíš správu Predplatné sa už používa na inom účte, nákup v obchode je prepojený s iným účtom Knowunity. Kontaktuj podporu a prilož:
- svoje používateľské meno alebo e-mailovú adresu svojho účtu,
- kde si kúpil/a Pro (App Store, Google Play alebo webová stránka),
- snímku obrazovky potvrdenia o platbe vrátane dátumu a sumy.
Nákup nájdeme a prepojíme ho so správnym účtom.
Nenašiel si, čo si hľadal? Náš tím podpory ti rád pomôže.Kontaktovať podporu

