Niekto iný možno používa môj účet

Odhlás ostatné zariadenia cez Účet a bezpečnosť a zmeň svoje heslo. Odhlásenie ostatných zariadení môže trvať až 30 minút.

Aktualizované 9. októbra 2026

Ak vidíš aktivitu, ktorú nepoznáš, alebo si sa prihlásil na zdieľanom zariadení, zabezpeč svoj účet v dvoch krokoch.

1. Odhlásiť všetky ostatné zariadenia

  1. Otvor svoj profil a klepni na ikonu ozubeného kolieska, čím otvoríš Nastavenia.
  2. Klepni na Účet a súkromie, potom na Účet a bezpečnosť.
  3. V časti Relácie klepni na Odhlásiť sa z ostatných zariadení.

Zariadenie, ktoré práve používaš, zostane prihlásené. Ostatné zariadenia budú odhlásené do 30 minút.

2. Zmeň svoje heslo

V časti Účet a bezpečnosť, Prihlásenie, nastav nové heslo. Ak tvoj účet používa prihlásenie cez Google alebo Apple, zmeň heslo príslušného účtu Google alebo Apple a skontroluj jeho prepojené zariadenia.

3. Skontroluj svoju e-mailovú adresu

V časti Prihlásenie sa uisti, že e-mail na účte je stále tvoj. Ak bol zmenený a nemôžeš sa prihlásiť, kontaktuj podporu zo svojej pôvodnej e-mailovej adresy.

Nákupy, ktoré si neurobil

Ak bolo predplatné zakúpené na tvojom účte bez tvojho súhlasu, pozri si Prečo mi bolo znova účtované? a požiadaj o vrátenie peňazí z obchodu, ktorý ti účtoval platbu.

Nenašiel si, čo si hľadal? Náš tím podpory ti rád pomôže.Kontaktovať podporu