Kto môže vidieť môj profil a moju školu?

Tvoj profil a verejne nahraný obsah sú viditeľné pre ostatných študentov. Ty kontroluješ, kto môže vidieť tvoju školu a či je každý nahraný obsah verejný.

Aktualizované 9. októbra 2026

Tvoj profil

Tvoje používateľské meno, zobrazované meno, bio a verejne nahraný obsah sú viditeľné pre ostatných používateľov Knowunity. Neexistuje nastavenie, ktoré by skrylo celý profil. Ak nechceš byť nájdený/á, môžeš použiť používateľské meno, ktoré neobsahuje tvoje skutočné meno.

Tvoja škola

Ty rozhoduješ, kto môže vidieť, ktorú školu navštevuješ.

  1. Otvor svoj profil a klepni na ikonu ozubeného kolieska, čím otvoríš Nastavenia.
  2. Klepni na Nastavenia účtu, potom na Súkromie školy.
  3. Vyber možnosť Len ja, Len moji priatelia, Len moja škola alebo Moji priatelia a škola.

Tvoj nahraný obsah a priečinky

Každý nahraný obsah má v nastaveniach prepínač Zverejniť. Súkromný nahraný obsah je viditeľný len pre teba. Priečinky, ktoré vytvoríš, sú súkromné, pokiaľ ich nezdieľaš. Pozri Ako nastavím svoj obsah ako súkromný?

Mladší používatelia

Účty, ktoré nedosahujú minimálny vek pre verejný profil, nemajú zobrazované meno a nie je možné im posielať správy.

Nenašiel si, čo si hľadal? Náš tím podpory ti rád pomôže.Kontaktovať podporu