Nahraný obsah, kartičky a kvízy
- Otvor nahraný obsah alebo súpravu.
- Otvor jej nastavenia.
- Vypni Zverejniť.
Súkromný obsah je viditeľný iba pre teba. Odstráni sa z vyhľadávania a z tvojho verejného profilu. Kedykoľvek ho môžeš znova zverejniť. Verejný nahraný obsah musí byť súkromný, aby si ho mohol/mohla upraviť.
Priečinky
Priečinky, ktoré vytvoríš, sú štandardne súkromné. Ostatným sa zobrazia iba vtedy, keď ich zdieľaš.
Celý tvoj profil
Neexistuje nastavenie, ktoré skryje celý účet. Tvoje používateľské meno a všetok verejný obsah sú viditeľné ostatným študentom. Ak chceš zostať v súkromí, udržiavaj obsah súkromný a zvol používateľské meno, ktoré neobsahuje tvoje skutočné meno. Pozri Kto môže vidieť môj profil a moju školu?
Tvoja škola
Nastav, kto môže vidieť tvoju školu v Nastaveniach účtu, Súkromie školy.
Odstrániť obsah o mne
Ak niekto nahral obsah obsahujúci tvoje osobné údaje, nahláš tento nahraný obsah. Pozri Ako nahlásim obsah alebo používateľa?
Nenašiel si, čo si hľadal? Náš tím podpory ti rád pomôže.Kontaktovať podporu

