# Prečo AI chat zobrazuje oznámenia o pamäti?

> Niektoré účty zobrazujú oznámenia o načítavaní alebo aktualizácii pamäte a prepínač Pamäť. Tieto personalizačné funkcie sa testujú a nevymažú tvoj účet.

Niektorí študenti vidia v AI chate správy **načítavanie pamäte...** alebo **Pamäť aktualizovaná**. Tieto oznámenia sa testujú. Iné účty môžu mať personalizované konverzácie bez zobrazenia týchto oznámení. Do testu sa nemôžeš prihlásiť ani odhlásiť a podpora nemôže oznámenia zapnúť.

## Čo oznámenia znamenajú

Oznámenia ukazujú, že Knowie načítava alebo aktualizuje informácie používané na personalizáciu. Nie sú to požiadavky, aby si nahral ďalší súbor.

Ak chceš, aby odpoveď vychádzala z iných informácií, vysvetli opravu vo svojej správe. Dôležité odpovede si over podľa materiálov k predmetu.

## Prepínač Pamäť

Niektorí študenti majú aj prepínač **Pamäť** v paneli príloh alebo nástrojov. Otvor tento panel a klepni na prepínač, aby si zmenil nastavenia personalizácie, ktoré ovláda. Iné účty tento skratku nemajú.

Vypnutie tohto prepínača nie je žiadosť o vymazanie účtu. Nepoužívaj ho ako spôsob na vymazanie účtu alebo histórie chatu. Pozri si *Ako vymazať môj účet?* pre informácie o vymazaní účtu.

## Niečo vyzerá zle

Ak oznámenie zostáva na obrazovke alebo personalizácia sa zdá nesprávna, aktualizuj aplikáciu a skús znova. Ak problém pretrváva, použite [formulár podpory](https://knowunity.com/support) v časti *AI alebo kvalita obsahu*. Priložte oznámenie a snímku obrazovky bez zdieľania informácií, ktoré nechceš, aby podpora videla.

---

Source: https://sk.knowunity.com/help/ai-and-study-tools/preco-ai-chat-zobrazuje-oznamenia-o-pamaeti
Last updated: 2026-10-23
