# Niekto iný možno používa môj účet

> Odhlás ostatné zariadenia cez Účet a bezpečnosť a zmeň svoje heslo. Odhlásenie ostatných zariadení môže trvať až 30 minút.

Ak vidíš aktivitu, ktorú nepoznáš, alebo si sa prihlásil na zdieľanom zariadení, zabezpeč svoj účet v dvoch krokoch.

## 1. Odhlásiť všetky ostatné zariadenia

1. Otvor svoj profil a klepni na ikonu ozubeného kolieska, čím otvoríš **Nastavenia**.
2. Klepni na **Účet a súkromie**, potom na **Účet a bezpečnosť**.
3. V časti **Relácie** klepni na **Odhlásiť sa z ostatných zariadení**.

Zariadenie, ktoré práve používaš, zostane prihlásené. Ostatné zariadenia budú odhlásené do 30 minút.

## 2. Zmeň svoje heslo

V časti **Účet a bezpečnosť**, **Prihlásenie**, nastav nové heslo. Ak tvoj účet používa prihlásenie cez Google alebo Apple, zmeň heslo príslušného účtu Google alebo Apple a skontroluj jeho prepojené zariadenia.

## 3. Skontroluj svoju e-mailovú adresu

V časti **Prihlásenie** sa uisti, že e-mail na účte je stále tvoj. Ak bol zmenený a nemôžeš sa prihlásiť, [kontaktuj podporu](https://knowunity.com/support) zo svojej pôvodnej e-mailovej adresy.

## Nákupy, ktoré si neurobil

Ak bolo predplatné zakúpené na tvojom účte bez tvojho súhlasu, pozri si *Prečo mi bolo znova účtované?* a požiadaj o vrátenie peňazí z obchodu, ktorý ti účtoval platbu.

---

Source: https://sk.knowunity.com/help/account-and-login/niekto-iny-mozno-pouziva-moj-ucet
Last updated: 2026-10-09
